Meillä on nyt vähän kuin koko ajan viikonloppu. Mies on pari viikkoa lomalla ja kerrankin meidän yhteinen vapaaviikko ei tarkoita aikaa poissa Suomesta, niinpä olemme viihtyneet kotona vähän kuin olisi viikonloppu. Hyvin pitkä sellainen. Olenkin päivistä tavallista enemmän sekaisin, lauantai vai keskiviikko, eipä tuolla niin väliä. Niinpä teemme mitä huvittaa, mikä on menneinä päivinä tarkoittanut lähinnä pitkään nukkumista, haahuilua ja (pääsääntöisesti hyvin surkeiden) leffojen tuijottamista. Tiedän, on ihana sää ulkona ja kaikkea. Hävettää. No mutta, kyllä me ihan varmasti vielä ulos asti päästään!
Jatkuva viikonloppuolo on tarjonnut myös aikaa kokata. Eilen kaivoimme koko kesän pakkasessa odottaneen Lidliltä saadun pulled pork -paketin sekä kaapista samaisen ketjun tarjoamat majoneesit ja väsäsimme kesäburgerit. Tuli niin hyvää! Ja niin nopeasti! Olisi tehnyt mieli vielä valmistaa bataattiranskiksia, mutta siinä kohtaa laiskuus iski ja kotitekoinen cole slaw -salaatti sai riittää. Ja kyllähän se riittikin, maistuva loma-ateria ja hyvä fiilis ilman ähkyä. Tai minun kohdalla ilman ähkyä, mies ahnehti ja kasasi toisen purilaisen kun itse tyydyin yhteen. Emme ole ennen käyttäneet pulled porkia hampurilaisissa, mutta sopi tosi mainiosti, melkein jopa tykkäsin enemmän kuin tavallisesta pihvihampurilaisesta. Joku kerta silti täytyy kehitellä hampurilaisestakin kiva kasvisversio! En oikein tykkää kasvispihveistä, niinpä hampurilaiset suurimmaksi osaksi tulee vielä syötyä lihalla.
Psst. Oletteko muuten huomanneet, että meillä on Bellan tiimi kasvanut kahdella uudella huippublogilla? Koukuttavat Kolmistaan ja My Exploration muuttivat Belloihin kuun taitteessa, joten käykäähän tutustumassa jos eivät ole vielä ennestään tuttuja! :)
Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.